En unik kundefordel: AP Loyalitetsbonus

Som det første pensionsselskab i Danmark fordeler AP Pension flere hundrede millioner kroner i AP Loyalitetsbonus til sine trofaste kunder.

AP Pension har igennem årene opbygget en solid egenkapital, som er større end lovens krav, og som kundeejet pensionsselskab er det naturligt for selskabet at give en del af overskuddet tilbage til kunderne.

Derfor vurderer AP Pensions bestyrelse hvert år muligheden for at fordele noget af overskuddet til kunderne. Der er samlet udloddet knap 1 mia. kroner til vores kunder i 2017, 2018 og 2019.

Kunderne får hver en andel, som står i forhold til deres opsparing, og pengene lægges oven i pensionsopsparingen.

1/10 af loyalitetsbonussen lægges oven i kundernes pensionsopsparinger med det samme. De øvrige 9/10 er betinget af, at den enkelte kunde stadig har sin pensionsordning i AP Pension i årene efter. Hvert af de efterfølgende 9 år frigives der nemlig 1/10, som lægges til pensionsopsparingen. Flytter kunden sin opsparing efter 5 år, vil kunden altså få 6/10 af loyalitetsbonussen med.

Kunder, som får udbetalt deres pensioner, får lagt hele deres loyalitetsbonus til opsparingen med det samme. Kunder, som går på pension inden for de 9 år, får den resterende del af det betingede beløb frigivet på pensionstidspunktet.