Et økonomisk sikkerhedsnet

I sikrer, at de har et økonomisk sikkerhedsnet, der griber dem og deres familier, hvis sygdom, død eller ulykke pludselig rammer.

Det er op til jer, at beslutte, hvor fintmasket sikkerhedsnettet som udgangspunkt skal være. I vælger en basisdækning, og den enkelte medarbejder kan så vælge at skrue op (og i nogle tilfælde ned) efter behov.

Vi anbefaler, at alle medarbejdere som udgangspunkt er dækket ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og død.

Vi tilbyder tre overordnede forsikringer i tilknytning til pensionsordningen:

Dækning ved tab af erhvervsevne

Med en dækning ved tab af erhvervsevne bliver jeres medarbejdere hjulpet økonomisk, hvis de på grund af sygdom eller ulykke mister eller får nedsat erhvervsevnen så meget, at de ikke kan arbejde.

Dækning ved dødsfald

Med en dækning ved død kan jeres medarbejdere sikre deres efterladte økonomisk, hvis de dør inden pensionsalderen. Medarbejderne kan tilpasse forsikringen, så den passer til deres individuelle behov.

Kritisk sygdom

Med en forsikring ved kritisk sygdom kan jeres medarbejdere få udbetalt et engangsbeløb, hvis de bliver ramt af en af de alvorlige sygdomme, som forsikringen dækker. Pengene er skattefri. Og de kan frit bruge dem på det, de vil.

Sundhedsforsikring

Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, som et godt supplement til pensionsordningen. Den kan være vejen til hurtig behandling og forebyggelse af skader, som ellers ville kunne blive forværret og få betydning for jeres medarbejderes mulighed for at passe deres arbejde og hverdagen derhjemme.

Sundhedsforsikringen giver adgang til undersøgelse og behandling hos speciallæger, professionelle behandlere samt sundhedsfaglig rådgivning og sparring.

En sundhedsforsikring skal være med til at sikre, at jeres medarbejdere kan forblive i deres arbejde og komme hurtigt tilbage på jobbet efter sygdom.